torsdag 6 september 2007

Träning

Igår var det planerad okontrollerad träning! Ja, du vad är det... Jo var o en tränar sitt o vi har en skytt som bara går o skjuter när o var han vill... Dvs hundarna måste lära sig att jobba med just det vi säger att dom skall.
Lena fortsatte jobba på Liptons problem att gå över betkanten, Sverker tränade uppe på stubben, Jonas o Zäta (Ef.Fetch o Eddy)gick fot o Björnm en tollare lekte mest, jag o Susanne tränade halv långa linjetag, eftersom Olof sköt både på vägen ut o hem o undertiden som de letade så ville vi minska avståndet vilket vi i efterhand inte hade behövt. Sen kastade vi lite markeringar. Mios markeringsträning har vi backat med... Nu kastar vi bara i motvind (som om han är valp) för att han skall gå ner i tempo o inte springa in den hela tiden, han litar blint på att benen håller att springa på en hel dag...

Jumjum fick några kast igår, men nu är det slut kastat o vi övar bara på stadga o skall börja lite med "håll fast" övningar nu, han trycker redan nu in dummyn i handen på mig, annars får man inte gotte liksom :-)


Ha de

Inga kommentarer: