söndag 30 mars 2008

Mocktrail

Hallo..

Vilken dag vi har haft, tur med vädret, bra hundar, trevliga människor o fantastisk mark!

Det har varit domarutbildning i Bromölla med ett Mocktrail som avslutning, jag anmälde Mio o åkte dit med Annelie.

Samling kl 9.00 jaja det är väl lugnt tänkte jag, men hmm man har ju ändrat klockan så det blev ganska tidigt ändå ;)

Vi var 20st som gick på provet, 2 apporter för domarpar 1, sedan 1 för domarpar 2.. efter lunch fick alla som var på pris plats gå en omgång till och då blev det utslags givande.. kvar hade vi 5 hundar. Det var 5 mycket duktiga hundar som fick vars några apporter, några hade problem med avståndet o andra med dirigeringen.. Summa kardemumma så van Mirjam o Kita. Stort Grattis till dig! o Stefan med en super duktig hane blev tvåa även han med ett första pris.

Annika o Håkan gick som stewertar och kallade in rätt hund på rätt plats vid rätt tillfälle, starkt jobbat efter whiskyn dagen innan ;)

Summa dagen: LÄRORIK!!!! Gud, vad kall man måste vara ;)

Tack till er som ordnade detta (Bosse, Anders C, LenaBK, Bengt Bernas alla domar aspiranter mfl)

I morgon kommer lite foto eftersom kameran ligger kvar i bilen.

Hörs!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan! Vi skriver väl här istället då eftersom jag nu hittat hit via ditt mail :-D Hoppas att du fått ordning på din mailbox nu! Ja, visst var det en fantastiskt givande dag igår! Så otroligt lärorik för alla inblandade :-) Ser verkligen fram emot att få se bilderna ni tog under dagen snart.

Inte hjälpte det att man var frusen när man kom hem lycklig efter en lång och lyckad dag och helst ville sätta sig under en filt i soffan å smälta intrycken... För här hemma väntade ju två vovvar på sin dagliga dos av aktivitet. Bara till att ut å träna vidare... men väl ute så är det ju det roligaste som finns :-D Här blev det linjetag o sidotecken på fotbollsplanen tills mörkret satte in :-P

Syns & hörs snart!

Allt Gott på er! / Cecilia & dito hundar